http://www2.ub.edu/comunicacions/revista_launiversitat/revista_37/images/not37_19.jpgDurant tot el dia de demà tindrà lloc al Saló de Graus la jornada Family law reform in Catalunya: analysis from a comparative perspective, organitzada per la Facultat de Dret de la UB. La inauguració de la jornada, a càrrec d’Elena Lauroba, serà a les 9 del matí. A més dels professors de la UB Joan Marsal, Cristina González Beilfuss, Mónica Navarro i Mariló Gramunt, hi intervindran Josep Ferrer, de la Universitat Pompeu Fabra; Katharina Boele-Woelki, de la Universitat d’Utrecht; Nigel Lowe, de la Universitat de Cardiff; i Dieter Martiny, de la Universitat de Frankfurt-Oder. Més informació en el següent enllaç.

A les 12 hores es celebrarà al Seminari 3 de la Facultat la conferència La desregulación del derecho de la empresa: intereses protegidos y responsabilidad social, en la qual hi prendran part José Massaguer, catedràtic de Dret mercantil de la Universitat Pompeu Fabra i Antonio Ojeda, catedràtic de Dret del treball i de la Seguretat Social de la Universitat de Sevilla. L’acte, organitzat pel Departament de Dret mercantil, Dret del treball i de la Seguretat Social, s’emmarca dins les jornades sobre els Problemas actuales de la empresa en el derecho mercantil y en el derecho laboral. Cal inscriure’s prèviament via correu electrònic (dep-merca@ub.edu) o telefonant al Departament (934024395). Trobareu més informació sobre les jornades en el següent enllaç.

A partir de les 16.30 hores tindrà lloc, a l’Aula Magna, la jornada Justícia per mediació i arbitratge, organitzada per l’Escola de Postgraus de la Facultat de Dret. Hi intervindran Enoch Albertí, degà de la Facultat; Elena Lauroba, directora general de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya; Pascual Ortuño, director de l’Escola Judicial; Antoni Cumella, degà del Col.legi de Registradors de Catalunya; Alberto Marín, vicedegà del Col.legi de Notaris de Catalunya; Jesús de Alfonso, president del Tribunal Arbitral de Barcelona; Mercedes Caso, professora de l’Àrea de Pràctiques Tutelades de l’Escola Judicial; i Ramon Mullerat, advocat, president de l’Associació de Foment de l’Arbitratge. La inscripció, gratuïta, cal formalitzar-la escrivint a la següent adreça: elisendaperez@ub.edu.