La nostra enviada especial a Arenys de Munt no s’ha pogut estar de fer-nos arribar aquesta fotografia que va fer fa unes setmanes tot passejant per la muntanya. Proivit el pas a tots, adverteix el propietari d’una finca particulart als excursionistes despistats. Si us preocupa trobar-vos amb sorpreses com aquesta o si voleu estar ben informats per evitar possibles problemes a la muntanya, us recomanem fer una ullada als llibres que tenim sobre aquest tema.

La majoria els trobareu a la tercera planta, a l’apartat de Dret administratiu On7 (Monts, dins de Béns de domini públic. Béns patrimonials), com ara Los montes de particulares en el derecho administrativo español (On7/33), de José Francisco Fernández GarcíaEl régimen jurídico de las zonas de montaña (On7/20), de Javier Oliván del Cacho; Principios de derecho forestal (On7/30), de Fernando López Ramón; La propiedad forestal (On7/J/1), un breu recull de jurisprudència a càrrec de Domingo Bello Janeiro; o Ley y reglamento de montes (On7/L/4). 

També paga la pena consultar els títols de Dret civil, a la quarta planta, concretament els dels apartats Re15 (Propietat) i Rp (Dret agrari, on teniu, per exemple, Los montes: propiedad, aprovechamiento y conservación. Régimen forestal de la comunidad autónoma de la Rioja : actas de las IV Jornadas de Derecho Agrario : Logroño, 2, 3 y 4 de noviembre de 1999 (Rp/76).