El Servei d’Atenció a l’Estudiant ha estrenat un nou telèfon d’atenció a l’estudiant, el 933 556 000. A través d’aquest número es poden formular consultes sobre l’oferta i l’admissió als estudis de grau i postgrau que imparteix la Universitat de Barcelona i sol·licitar informació sobre les beques, ajuts i altres serveis adreçats als estudiants.

El nou telèfon està gestionat per un programari (centraleta IP) que permet una administració més eficaç de l’atenció telefònica. Aquest sistema representa una millora, ja que permet augmentar el nombre de consultes telefòniques.

Cal recordar també que les persones interessades poden realitzar les seves consultes a través del formulari electrònic anomenat Bústia de consultes i de forma presencial al Servei d’Atenció a l’Estudiant, carrer Adolf Florensa número 8.

Tant l’atenció telèfonica com la presencial es du a terme en horari de 9 del matí a 6 de la tarda, de dilluns a divendres, excepte de l’1 al 5 d’agost i del 29 al 31 d’agost, que l’horari serà de 9 a 14 h.; i del 8 al 28 d’agost, que el servei romandrà tancat al públic.

Enllaços relacionats:  http://www.ub.edu/sae

FontMón-UB – Novetats