Institut d'Estudis AutonòmicsL’Institut d’Estudis Autonòmics (IEA) ha creat una nova aplicació que permet la consulta directa del seu fons documental i bibliogràfic i que facilitarà la recerca d’informació a estudiosos i investigadors. S’hi pot accedir al recurs des del web de la Secretaria de Relacions Institucionals i Participació del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya: http://fdbdrep.gencat.net/ConsultaIea/.

Al llarg de quasi vint-i-tres anys d’existència, l’IEA ha incrementat el volum del seu fons fins arribar als 27.700 registres. Segons podem llegir al web de la Secretaria, el fons està integrat per monografies i publicacions seriades, tesis, treballs, conferències, seminaris, simposis i articles de premsa des de l’any 1985 fins a l’actualitat (només està disponible en format paper fins a l’any 2002 i a partir del 2003 tots els buidats s’han digitalitzat).

Des de la seva creació pel Decret 383/1984, de 22 de desembre, l’IEA ha constituït aquest fons documental i bibliogràfic amb l’objectiu de donar suport a les institucions i als investigadors interessats en l’estudi de les autonomies polítiques territorials.