ClinHab és un servei vinculat al projecte Dret al Dret, així expliquen al web les característiques d’aquesta iniciativa:

ClinHab és el servei de consultes promogut per la Clínica Jurídica en Dret Immobiliari i Mediació Residencial, que forma part del Projecte “dret al Dret”, de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona. La Clínica està integrada per professorat de Dret privat, entitats socials, voluntaris i estudiants dels darrers cursos dels estudis de Dret.

Per tant, no som advocats en exercici, sinó persones amb formació jurídica i financera, que compartim una voluntat de servei impulsada des de l’àmbit acadèmic. Creiem en una universitat pública directament accessible per a les persones i, per això, procurem posar a la vostra disposició els resultats de la recerca i de la docència en un àmbit especialment difícil per a molta gent en aquests moments, com és l’habitatge.

  • Estàs a punt de llogar un pis i no saps si les condicions que et proposen són les correctes?
  • Estàs a punt de signar un préstec hipotecari per comprar un pis i no estàs segur del que vol dir la lletra petita de l’acord que et proposa l’entitat financera?
  • El propietari del pis que tens llogat et diu que has de deixar el pis en dues setmanes?
  • O que vol que li deixis ensenyar el pis perquè el vol vendre?
  • O que el necessita per viure-hi ell mateix?
  • Preveus que en un parell de mesos tindràs problemes per pagar les quotes de la hipoteca?
  • O potser l’entitat financera ja te n’ha hagut de reclamar alguna?

Si et trobes en situacions similars a aquestes i no saps quines passes has de seguir, potser et podrem ajudar. ClinHab t’ofereix un servei de consultes gratuït i t’informa sobre les possibilitats de la mediació residencial, com a alternativa eficient per tal d’evitar la judicialització dels problemes.

Formula’ns la teva consulta i contactarem amb tu el més aviat possible.”