Dimecres 9 de maig es celebraran a la Facultat les jornades Gènere i sistema penal, sota la direcció acadèmica dels professors Joan J. Queralt i Iñaki Rivera. Llegim en el programa de l’activitat:

“Les presents Jornades pretenen contribuir a la necessària reflexió sobre el tractament que el Sistema Penal atorga a la dona, amb les específiques problemàtiques que planteja. Des de la situació de les qui habiten com a recluses les institucions de privació de llibertat (històricament dissenyades des de la visió androcèntrica), fins la problemàtica de les dones que són víctimes de situacions de violència (es) diverses, les agències penals despleguen unes funcions materials que no sempre es corresponen amb aquelles declarades per les normes, que comporten antinòmies sistemàtiques com la contraposició entre reinserció i càstig o reparació i doble victimització. Per examinar tot això, es proposen les Jornades”.

Entre els especialistes que hi intervindran, teniu diferents professors de la Universitat de Barcelona, com ara Enoch Albertí, degà de la Facultat de Dret, Elisabet Almeda, Mirentxu Corcoy, Víctor Gómez o Ana Sánchez.

La matrícula es formalitzarà a la secretaria de la Facultat. El preu de la inscripció per als estudiants de la UB és de 10 euros. Als estudiants els serà reconegut 1 crèdit (Llicenciatura) o 10 hores (Grau).

Si voleu més informació, truqueu al 93 4037658 o escriviu a l’adreça electrònica escolapostgrau.dret@ub.edu.