Aprendre un idioma comporta un esforç que convé amortitzar, per això els Serveis lingüístics de la Universitat de Barcelona posen a la vostra disposició els Centres d’autoaprenentatge de llengües (CAL), uns espais destinats a la pràctica i perfeccionament d’idiomes.

Als CAL l’usuari pot utilitzar diferents tipus de mitjans (àudio, vídeo, ordinadors, etc.) i de materials (fitxes d’activitats autocorrectives, activitats preparades especialment per a l’autoaprenentatge de les llengües, llibres de consulta i de lectura, diaris i revistes, jocs i divertiments per fomentar l’expressió oral i escrita, etc.). Els materials es troben classificats per llengües, aspectes lingüístics i per nivells, de manera que siguin accessibles per a l’aprenent.

Quines llengües hi trobareu? els CAL ofereixen recursos sobre alemany, anglès, castellà, català, francès, hebreu, italià, japonès, polonès i rus.

D’altra banda, els Centres d’Autoaprenentatge de Llengua Catalana compten amb un assessor que orientarà l’usuari sobre les estratègies d’aprenentatge i les activitats més adequades perquè l’aprenent pugui assolir els seus objectius, els qüestionaris que permeten detectar les mancances lingüístiques de l’aprenent, les proves per avaluar l’autoaprenentatge, etc.

El CAL més proper a la Facultat de Dret el trobareu a la Facultat d’Economia i Empresa:

Biblioteca del Campus de Diagonal Nord. Primer Nivell
Tinent Coronel Valenzuela, 1-11
Metro: Palau Reial
Tel.: 934 021 861

Llengües: alemany, anglès, català, francès, italià, japonès, rus i xinès

Horari: 11:00 a 20:00 h.

Horari d’assessorament de català: dimarts i dijous, de 16:00 a 18:30 h.