http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/157903_189607767744162_834069275_n.jpgEntre els dies 21 i 23 de març tindrà lloc a l’Aula Magna de la Facultat el XIX Congrés d’Estudiants de Ciències Penals, titulat en aquesta ocasió Corrupció – Crisis de valors. El congrés, celebrat ininterrompudament des de 1994, està organitzat per l’AINED (Asociación Interuniversitaria de Estudiantes de Derecho) i el Departament de Dret Penal i Ciències Penals de la Universitat de Barcelona i compta amb el suport del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Escuela Judicial i les editorials Lex Nova, Tirant lo Blanch i Atelier.

Entre els participants destaca la presència de catedràtics i professors de la Facultat, com ara Enoch Albertí, Joan J. Queralt, Mirentxu Corcoy, Juan Carlos Hortal, Sergi Cardenal, Silvia Fernández Bautista, Juli Ponce, David Carpio, Víctor Gómez o Daniel Vázquez, i de diferents universitats espanyoles i estrangeres. La sessió del dijous a la tarda inclou la projecció de la pel.lícula Caja 507 i una taula rodona sobre el film.

El congrés està reconegut amb 3’5 crèdits de lliure elecció (assistència i aprofitament) o 2 crèdits (només assistència). Els alumnes de Grau obtindran 35 hores de reconeixement de crèdits ECTS. Trobareu més informació sobre la inscripció i el programa detallat dels tres dies en el tríptic editat pel Departament. També podeu seguir les novetats del congrés a Facebook i Twitter.

El dia 23 de març es lliurarà, a més, els novens premis d’estudis penals Francisco Tomás y Valiente.