http://www.bibliofiloenmascarado.com/wp-content/uploads/2012/02/Quevedo.jpgLa Mesa de Juristas para la Ciudadanía (MJC), en col.laboració amb l’Asociación para el Estudio del Derecho Universitario (AEDUN) i l’Oficina de Cooperación Universitaria (OCU), convoca la primera edició del concurs internacional de relats breus Sonrisa de Quevedo, d’humor en l’Administració Pública. Hi ha dues categories, una de relats sobre l’Administració Pública, la vida burocràtica i/o els governants i una altra de narracions sobre la universitat, el món acadèmic i investigador i/o els membres de la comunitat universitària.

Els participants, que podran concursar simultàniament en les dues categories amb un nombre il.limitat de contes, hauran d’enviar textos en espanyol, anglès o portuguès no publicats anteriorment en paper. Els relats hauran de tenir una extensió mínima d’una pàgina i màxima de vuit. Els treballs s’enviaran per via electrònica mitjançant un formulari en el web http://www.humorpublico.com.

S’estableixen els següents premis per a cadascuna de les categories: 1er premi de 1000 euros; 2on premi de 500 euros; i accèsit d’un pernil ibèric de Guijuelo o una caixa d’ampolles de vi Ribera de Duero. Es publicarà un llibre amb els relats guardonats i els finalistes.

El termini de presentació dels relats finalitza el dia 31 de maig.

Consulteu tota la informació sobre la convocatòria a les bases del concurs.