http://siglo21.com/wp-content/uploads//2011/03/Crime-Scene21.jpgEl 2 de març es celebrarà a l’Aula Magna de la Facultat de Dret de la UB la jornada ADN i investigació criminal: aspectes científics, ètics, policials i judicials, adreçada als estudiants dels ensenyaments de Dret, Criminologia i Investigació privada i a jutges, advocats, funcionaris de justícia i professionals que desenvolupin la seva activitat en l’àmbit del Dret penal.

Entre els professionals i especialistes que hi participaran tenim als professors de la Facultat María Casado, José Luis Torres, Jordi Nieva, Mirentxu Corcoy i Víctor Gómez. En el següent enllaç podeu consultar el programa de la jornada.

La jornada serà reconeguda amb 1 crèdit (Llicenciatura) o 10 hores (Grau). Per al reconeixement, es requereix la inscripció, l’assistència i la realització d’una breu memòria sobre les sessions. Les places són limitades. Els interessats hauran d’enviar una sol.licitud d’inscripció abans del dia 2 de març a l’adreça escolapostgrau.dret@ub.edu. Caldrà formalitzar la matrícula a la secretaria de la Facultat.

Per a més informació, podeu trucar a la Sra. Elisenda Pérez al telèfon 934037658 o escriure a l’adreça electrònica escolapostgrau.dret@ub.edu.