Reproduïm la següent informació que ens ha fet arribar l’Associació de Debat de la UB i el Vicerrectorat d’Estudiants i Política Lingüística:

Els propers dies 14, 15 i 16 de març la Universitat de Barcelona organitza la competició interna de debat universitari. 

Tots els estudiants matriculats de la UB tenen l’oportunitat de participar-hi, per demostrar les seves habilitats d’oratòria i argumentació.

En una competició de debat, els equips d’oradors competeixen entre ells sobre un tema polèmic d’actualitat, que se’ls comunica amb 15 dies d’antelació: és tasca dels oradors seleccionar els millors arguments i exemples de la postura que han de defensar (a favor o en contra) i exposar-los de forma convincent durant els minuts dels que disposen, tot rebatent els arguments dels seus oponents.

El debat de competició és una oportunitat excel.lent per a totes aquelles ments inquietes, que sempre busquen una resposta per a tot, tenen un punt de vista original o les idees molt clares.

Els dies 27 i 28 de febrer, s’oferirà també un taller gratuït d’oratòria per als membres de la comunitat UB, on experts oradors compartiran la seva experiència sobre argumentació, debat i oratòria persuasiva. L’horari és, ambdós dies, de 16 a 20 hores.

TALLER ORATÒRIA

Aula Ramón y Cajal (edifici Històric). Places limitades
Inscripcions a http://www.ub.edu/lligadebat/index.html

LLIGA DE DEBAT

Aula Magna de la Universitat (edifici Històric)
Inscripcions a http://www.ub.edu/lligadebat/index.html