El proper dijous, 9 de febrer, a partir de les 17 hores, tindrà lloc a l’Aula 30 de l’edifici Tomás y Valiente de la Facultat la presentació a Barcelona de l’Informe SOLCOM, organitzat per l’associació SOLCOM per a la Solidaritat Comunitària de les Persones amb Diversitat Funcional i la Inclusió Social i el Projecte dret al Dret, amb la col.laboració de l’Institut de Drets Humans de Catalunya i l’Observatori de Drets Econòmics, Socials i Culturals.

A continuació de la presentació de l’Informe SOLCOM 2011. Derechos Humanos en España. Violaciones en España de la Convención sobre los derechos humanos de las personas con discapacidad (diversidad funcional), es celebrarà una taula rodona, moderada per l’advocat José Ramón Carrillo, en la qual intervindran Antonio Centeno, assessor de SOLCOM; Miguel Ángel Aguilar, fiscal coordinador del Servei de Delictes d’Odi i Discriminació de la Fiscalia Provincial de Barcelona; Jaume Saura, professor de Dret internacional de la UB i president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya; i Gerardo Pisarello, professor de Dret constitucional de la UB i vicepresident de l’Observatori de Drets Econòmics, Socials i Culturals.

Els organitzadors preguen la confirmació de l’assistència (mitjançant correu electrònic a solcom@asociacionsolcom.org o telèfon, trucant al 648642 34) ja que l’aforament està limitat a la capacitat de l’aula.