El Portal Jurídico Lex Nova, inclou revistes especialitzades en dret administratiu, civil, fiscal, laboral, mercantil i penal, de les quals la Biblioteca té subscrits els següents títols:

Si esteu acostumats a consultar revistes electròniques mitjançant el catàleg de les biblioteques del CRAI, sabeu que normalment l’accés és directe. En el cas de les revistes del Portal Jurídico no és així, ja que cal conèixer l’usuari i la contrasenya per accedir-hi. Cap problema, ara us expliquem on trobar-los.

Busqueu per títol al catàleg la revista que voleu consultar i seleccioneu la versió en línia.  A continuació feu clic a  Consulta’l.


En color verd trobareu l’usuari i la contrasenya, preneu nota i feu clic a la primera fletxa blava per poder accedir al Portal Jurídico. Un cop identificats, feu clic a Revistas Doctrinales, seleccioneu Acceso clientes i introduïu les dades d’autentificació que heu anotat.

Ara tindreu dues opcions, o bé buscar l’article omplint les dades en el buscador o bé seleccionar en el llistat la revista que voleu consultar i escollir el número de la revista que us interessa. En tots dos casos accedireu al sumari del número i podreu descarregar els articles en format pdf.