Facultat de DretDemà dijous es celebrarà, a partir de les 9 hores, la jornada La reforma de la negociació col.lectiva a l’Aula Magna de la Facultat de Dret. L’acte està organitzat pels gabinets jurídics de CCOO i de la UGT, juntament amb la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona. En el següent enllaç teniu una breu descripció de la jornada i el formulari de preinscripció.

L’Aula Font i Rius serà l’escenari, també dijous, de la conferència El Centro de Asesoria Legal en Asuntos de la OMC (ACWL) – un modelo exitoso de ayuda legal en asuntos de la OMC y su impacto en la capacidad de países en desarrollo para participar en la OMC, organitzat pel Màster IELPO. Per inscriure-us a la conferència, que començarà a les 16 hores, cal enviar un correu electrònic a l’adreça acuevas@obreal.org.

Dijous i divendres tindrà lloc el Seminar on governance in central asia: The “other” mapping of energy resources, organitzat per la Universitat de Barcelona, la Casa Àsia, l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i el FRIDE. La jornada de dijous tarda es celebrarà a la sala Tagore Auditorium de la Casa Àsia i la de divendres matí al Seminari 1 de la Facultat. Cliqueu l’enllaç per consultar el programa i els ponents del seminari.

Finalment, divendres també es presentarà la tesi La tutela com a forma de protecció de les persones grans, de Marta Balcells Roca, un treball dirigit per la Dra. Encarna Roca Trias. La lectura davant el tribunal, presidit pel Dr. Joan Egea Fernández, es farà al Saló de Graus de la Facultat a partir de les 11 hores.