Sovint fem difusió de les pel·lícules programades a El Documental del Mes quan tracten temes relacionats amb els estudis impartits a la Facultat de Dret. Aquest mes de gener els estudiants de Ciència Política teniu una cita amb Tahrir 2011, un llarmetratge egipci sobre els esdeveniments que van acabar amb el règim de Hosni Mubarak. Aquesta és la sinopsi:

25 de gener de 2011. Quan els egipcis es van llevar aquell matí, cap d’ells imaginava que una manifestació d’un sol dia programada en jornada festiva a la Plaça Tahrir d’El Caire seria el desencadenant d’una revolució absoluta que acabaria amb més de 30 anys de govern totalitari. Durant els 18 dies que van seguir el 25 de gener de 2011, el món va veure milions d’egipcis marxant contra la injustícia, la pobresa i la corrupció. 

La història d’una revolució gestada i liderada per l’anomenada “generació Facebook” que ha marcat un abans i un després en molts dels països veïns sotmesos a règims antidemocràtics.”

Les entrades per l’estrena demà dimecres als cinemes Renoir ja estan exhaurides,  però encara en queden per la resta de passis a Barcelona (consulteu aqui les sales i els horaris).