T’agradaria incloure a la teva formació una estada a l’estranger? No t’adormis, el mes de gener està farcit de terminis de finalització de convocatòries de mobilitat internacional.

Oberta la convocatòria dels programes de mobilitat internacional que ofereix la Facultat de Dret (més informació):

Altres convocatòries:

  • S’ha obert la convocatòria per participar en el programa de doctorat Erasmus-Mundus Joint International Doctoral Degree in Law, Science and Technology, amb la participació de l’Observatori de Bioètica i Dret de la UB. Termini per fer la sol·licitud: 11 de febrer de 2012. (Més informació).
  • Es convoquen beques per participar en els  programes de mobilitat internacional Erasmus-Mundus Acció 2, en les modalitats ERANET-MUNDUS (Rússia) i AVEMPACE (Síria i Jordània). Termini per fer la sol·licitud per a ERANET-MUNDUS: 22 de gener de 2012 (més informació). Termini per fer la sol·licitud  per a AVEMPACE: 11 de gener de 2012 (més informació).
  • Es convoquen vuit  ajuts per assistir als cursos sobre Dret internacional i comparat que organitza la Universitat de San Diego en diverses ciutats europees (Barcelona, Florència, Londres i París) durant l’estiu de 2012. Termini per fer la sol·licitud: 20 de gener de 2012 (més informació).