Facultat de DretDemà passat tindrem un programa molt complet a la Facultat de Dret pel que fa a jornades i conferències. Us fem cinc cèntims dels actes programats per al dijous:

  • Jornada La postura de los agentes sociales frente a las cuestiones medioambientales. Participación de los trabajadores y de las empresas, organitzada pel Departament de Dret Mercantil, Dret del Treball i de la Seguretat Social sota la direcció de la Dra. Pilar Rivas. L’acte tindrà lloc en el Seminari 3 pel matí i al Saló de Graus de la Facultat a la tarda. Més informació.
  • Seminari La protección de los Derechos Humanos frente a la actuación de las compañías transnacionales, organitzat per l’Àrea de Filosofia del Dret, el qual es celebrarà en el Seminari 13 de la Facultat, a partir de les 10 hores. Més informació.
  • Jornades internacionals sobre mesures cautelars, organitzades pel Dr. Vicente Pérez Daudí, que tindran lloc al Saló de Graus de la Facultat de Dret els dies 15 i 16 de desembre, a partir de les 10.15 hores. Més informació.
  • Manifestacions de violència de gènere en un món globalitzat: matrimoni forçat i mutilació genital, quarta ponència en el Seminari 3 de la Facultat a càrrec de les doctores Mónica Navarro i Anna Sánchez Urrutia, dins el VI Seminari Anàlisi feminista del Dret. A partir de les 14 hores. Més informació.