Un paraigua sota la neu, de la bibliotecària de la Biblioteca de la Facultat de Dret Montse Morante, ha estat la fotografia guanyadora de la categoria Persones del concurs Enfoca UB, convocat per la Universitat de Barcelona. La imatge va ser presa a l’entrada de la Biblioteca durant la nevada del 8 de març de l’any passat. Han deixat de matar, Ernest, de José Javier Cuesta, va obtenir el segon premi i Classe, d’Ismael Guye, va aconseguir el tercer.

Per la seva banda, Félix Gómez va guanyar el primer premi de la categoria Patrimoni amb la fotografia titulada Nous punts de vista. Segon i tercer van quedar, respectivament, Eloi de Tera, amb Divendres de pluja, i Montse Massagué, amb L’altra cara del rellotge.

Els dos guanyadors de la primera edició del concurs Enfoca UB, en la qual han participat 215 fotografies, rebran una càmera compacta amb òptiques intercanviables Panasonic Lumix GF3. Un paraigua sota la neu o Nous punts de vista serà seleccionada, a més, com a imatge de la felicitació de Nadal de la UB. El segon i tercer classificats d’ambdues categories seran premiats, respectivament, amb una càmera fotogràfica Panasonic Lumix TZ20 i amb un lot de productes de marxandatge de la UB. La nostra enhorabona a la Montse i a la resta dels guanyadors d’Enfoca UB.

En el web del concurs podeu llegir ampliada aquesta informació i veure les fotografies finalistes i les altres fotografies participants.