http://farm3.static.flickr.com/2516/3717123985_a335330ecc_m.jpgLa Secció de Filosofia del Dret de la UB i l’Observatori DESC organitzen, amb la col.laboració de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), la II Trobada Franco-Ibero-Americana de Drets Socials, dedicada als Drets socials i crisi econòmica mundial, la qual tindrà lloc el proper dilluns al Saló de Graus de la Facultat de Dret.

En el bloc sobre Els drets socials: passat i present (de 9.30 a 11.30 hores), hi participaran Florence Gauthier, de la Université Paris 7. Denis Diderot, França, i Antoni Domènech, professor de la Universitat de Barcelona. Actuarà com a moderador Gerardo Pisarello.

El segon bloc estarà dedicat a Els drets socials dintre i fora de les fronteras estatals (de 12-14 hores). Hi intervindran Rodolfo Arango (foto), de la Universidad de Los Andes, Colòmbia, i el professor de la UB José Antonio Estévez. Moderarà la sessió Ricardo García Manrique.

Finalitzarà la jornada la sessió dedicada a La realització dels drets socials en temps de crisi (de 15.30 a 17.30 hores), en la qual parlaran Carlos Miguel Herrera, de la Université Cergy-Pontoise, França, i la professora de la UAB Encarna Bodelón. Moderarà el professor de la UB Jaume Saura.

Cal formalitzar la inscripció, gratuïta, trucant al telèfon 933026882 o escrivint un correu electrònic a l’adreça formacio@observatoridesc.org.