L’Associació d’Estudiants de la UB per a Models Internacionals (AE-UBMI) ha organitzat una taula rodona sota el títol Retos y oportunidades de futuro para la sociedad internacional. Hi participaran com a ponents tres especialistes de la Universitat de Barcelona: Pere Vilanova, catedràtic de Ciències Polítiques, Juan Tugores, catedràtic d’Economia, i Xavier Fernández Pons, professor de Dret Internacional.

La taula rodona tindrà lloc demà dijous 24 de novembre a les 13:00 hores, al Saló de Graus de la Facultat de Dret.

A banda del debat amb els ponents i la ronda de preguntes per part dels assistents, també es presentarà l’associació i s’explicaran els seus objectius: ajudar als estudiants de la UB a formar-se i participar en simulacions d’organismes internacionals com el C’MUN (Nacions Unides) o l’Speque (Parlament Europeu), així com crear un fòrum de debat de temes de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals.

Per a més informació, els estudiants interessats poden posar-se en contacte amb l’associació mitjançant el correu aeubmi@gmail.com, o bé visitar la pàgina de l’associació a Facebook.