http://www.elperiodico.com/resources/jpg/2/3/1277664110432.jpgLa Facultat ha programat un seguit d’interessants actes per a la tarda de dimecres. En primer lloc, tenim la tercera ponència del Seminari Anàlisi feminista del Dret, organitzat per El Dret amb les dones (dret al Dret) en el Seminari 3 de la Facultat, a partir de les 14 hores. Hi participaran Anna Choy, Mossa d’Esquadra i Cap de la regió de Barcelona d’Atenció a la Víctima; Argèlia Queralt, professora de Dret Constitucional de la UB; i Francisca Verdejo, titular del Jutjat núm. 2 de violència contra la dona. 

Joan-Miquel Capell Manzanares, cap de la Comissaria General Territorial dels Mossos d’Esquadra, presentarà el seu llibre Ser policía a les 17 hores en el Saló de Graus de la Facultat. L’acte està adreçat a tots els alumnes dels ensenyaments criminològics i de la seguretat. La inscripció es podrà dur a terme fins al dimecres, mitjançant un correu electrònic a les adreces sec.dret@ub.edu, ybenitopeiroten@ub.edu o vicente.valiente.ivanez@gmail.com.

Seguidament, tenim la conferència Dopaje genético, mejoramiento físico y la ética del deporte, a càrrec del professor titular de Filosofia del Dret de la Universitat Pompeu Fabra José Luis Pérez Triviño (foto). L’acte, organitzat per l’Observatori de Bioètica i Dret de la UB, es celebrarà a les 19 hores també en el Saló de Graus i el moderarà el professor titular de Filosofia del Dret de la UB Ricardo García Manrique

A continuació, serà presentat el llibre Intimidad, confidencialidad y protección de datos de salud, l’últim títol de la col.lecció Materiales de bioética. La presentació, a partir de les 20.15 hores en el Saló de Graus, està organitzada conjuntament per l’Observatori de Bioètica i Dret i l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

En el següent enllaç teniu el programa de la conferència del professor Triviño i de la presentació del darrer títol de Materiales de bioética.