Casa Àsia i l’Ajuntament de Barcelona acullen un any més el Diàleg Orient-Occident. Aquesta vuitena edició està dedicada a reflexionar sobre la situació del món actual, el paper que juguen les institucions i els líders polítics i les regles de joc sobre les quals s’estableix un sistema de govern en un moment de crisi econòmica i de contestació política i social. En definitiva, aquesta edició del diàleg se centra en la governança global.

El Diàleg posarà l’accent en el paper que juguen la joventut, motor de canvi en bona part del món i, de nou, les dones en aquest moment de transformació. Però també des d’una perspectiva de lideratge i de participació política i des de l’important rol que hi tenen en temes com l’eradicació de la pobresa, la resolució de conflictes i el desenvolupament sostenible.

Les sessions tindran lloc avui 8 de novembre de 2011, de 16:30 a 19:00 hores al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona (Pl. St. Jaume, 1), i demà 9 de novembre, de 10:00 a 19:00 hores a l’Auditori Tagore de Casa Àsia (Av. Diagonal, 373).  Entrada lliure prèvia inscripció, amb aforament limitat.