http://www.todamujeresbella.com/wp-content/uploads/2007/08/portatil-en-el-sofa.jpg
La base de dades Laleydigital.es (del Web del CRAI > Bases de dades i revistes electròniques > Laleydigital.es ) ha incorporat, recentment i de manera gratuïta durant un any, dues noves funcionalitats. Es tracta de:

  • la Enciclopedia jurídica, la qual conté la definició i l’anàlisi de més de tres mil conceptes fonamentals de l’ordenament jurídic. Per accedir-hi, només heu de fer clic a Enciclopedia, a la banda blava superior, un cop dins de la base de dades. Més de cent autors, coordinats per Enrique Arnaldo Alcubilla, han participat en la seva redacció.
  • la Biblioteca Online Bosch (BOB), des de la qual podreu consultar uns dos-cents llibres en línia. Per fer-ho, primer heu de clickar, a la columna esquerra, el botó Bosch Biblioteca Online i Iniciar sesión a la pantalla posterior. Llavors cal marcar Acceso validado por dirección IP i continuar amb Enviar. Els llibres electrònics es poden cercar per paraula clau de manera conjunta o fer-ho separadament als apartats Civil-mercantil, Penal, Administrativo-fiscal i Laboral. Cada llibre inclou les pestanyes de: sumari, comentari, esquema, legislació, formularis, jurisprudència, bibliografia i abreviatures.