Yoga Day és una iniciativa solidària anual d’Amnistía Internacional a favor de totes les dones i les nenes que pateixen violacions de drets humans, gràcies a la implicació de centres de ioga, empreses i persones de tota Catalunya que s’uneixen a través de la solidaritat i la pràctica del ioga.

Enguany, l’objectiu és aconseguir fons per continuar el treball de suport a nenes que pateixen violacions i violència sexual a Nicaragua, i pels drets humans a qualsevol lloc del món. Així doncs, s’ha escollit el 24 de novembre, per organitzar sessions de ioga obertes i gratuïtes des de tots els centres que han recolzat la iniciativa.

Com pots participar? pots assistir a una de les sessions de ioga que s’organitzen el 24 de novembre. Només has de triar el centre que més et convingui i contactar per reservar la teva plaça. També pots col·laborar amb Amnistia Internacional fent un donatiu mitjançat el lloc web del Yoga Day.

Encara queda molt pel 24 de novembre, però us parlem amb tanta antelació del Yoga Day perquè ja es pot participar a algunes de les iniciatives que porten a terme els centres.

Per exemple, a Mandiram Yoga Dinámico ofereixen tots els diumenges, a les 12:00 hores, una classe de Dana (Dana significa generositat). Els alumnes aporten la voluntat i el centre dona la recaptació a projectes d’ajuda. En el cas dels mesos de setembre i octubre de 2011 donen suport al Yoga Day. Si t’interessa participar contacta amb el centre.

D’altra banda, el dia 6 de novembre, a les 10:30 hores, Yogasfera us convida a una sessió de ioga guiada per Joan Gimeno i Mariona Costa. Serà una pràctica completa amb meditació, pranayama i vinyasa, oberta a tots els nivells. En acabar oferiran un te sota els arbres del jardí. Us esperen a la Casa de l’Espiritualitat Sant Felip Neri.