http://www.obrasocialsanostra.com/uploaded_files/PENews_2596_20110830153005_emph_ca.gifEl Comissionat per a Societat i Envelliment de la Universitat de Barcelona ens ha fet arribar la següent informació, la qual volem compartir amb tots vosaltres:

“Amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació (16 d’octubre), data vinculada a la desnutrició i a la pobresa, la Universitat de Barcelona i el Grup UB, juntament amb la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, unim esforços per aportar recursos a persones del nostre entorn que estan necessitades.

El Banc d’Aliments està ajudant aproximadament a 110.000 persones de Barcelona i província que tenen necessitats alimentàries.

Els dies 18, 19 i 20 d’octubre els membres de la comunitat universitària tenen l’oportunitat de col.laborar portant aliments als contenidors situats als vestíbuls de les facultats.

Els aliments més necessaris recomanats pel Banc d’Aliments son: oli, arròs, pasta, llegums i especialment les llaunes de conserves de peix.

La campanya de recollida d’aliments compta amb el suport d’un grup de voluntariat UB cercat entre estudiants, PAS, PDI i amics de la UB.

També existeix la possibilitat de fer aportacions d’aliments online mitjançant la següent pàgina web: http://www.bancdelsaliments.org/ca/dona_aliments/

Com es reparteixen els aliments:

El Banc d’aliments recull les donacions de la comunitat universitària i les lliura a les associacions i entitats benèfiques. Aquestes entitats les donen a les famílies de Barcelona i província que estan més necessitades.

La UB a través del Comissionat per a Societat i Envelliment us anima i us agraeix la vostra cololaboració”.