http://data.crea-tu-pagina-web.com/un-svr225-stepx-com.jpgVols formar part de l’equip de redacció d’IntUB aquest curs? IntUB és un diari digital creat i coordinat per la professora Rosa Ana Alija, un espai a la xarxa que es nodreix de les notícies seleccionades i redactades pels estudiants. En llurs escrits, els alumnes hauran d’explicar de manera entenedora els conceptes jurídics internacionals i relacionar els esdeveniments de la societat, sempre d’actualitat, amb les respostes de l’ordenament jurídic internacional a les qüestions plantejades.

Els alumnes són qui escolliran les notícies tractades en el projecte, les quals sempre tindran continguts de Dret internacional públic. L’actualització del diari no serà periòdica i estarà supeditada al ritme del curs.

Si ja has cursat o actualment estàs matriculat a l’assignatura Dret internacional públic, encara pots apuntar-te a aquesta activitat reconeguda amb tres crèdits de lliure elecció. El termini d’inscripció finalitza el proper 20 d’octubre. Les places són limitades.

Més informació i inscripcions: Dra. Rosa Ana Alija (correu-e: mailto:ralija@ub.edu i telèfon: 93 4020789).