http://www.alumni.ub.edu/images/act89_thumb.jpgEl Grup Dret al Teatre i la Comissió de Cultura de la Facultat de Dret us conviden a apuntar-vos al Curs de teatre d’aquest any, organitzat per la Comissió.

La presentació del curs tindrà lloc el proper 3 d’octubre, al pavelló 23 de la Facultat, a les 19 hores. El curs, a càrrec de l’actor, director i autor teatral Iván Campillo, es farà els dilluns, de 19 a 21 hores i està reconegut amb 4’5 crèdits/45 hores per als estudiants de Dret (primer quadrimestre). El preu del curs és de 85 euros.

Més informació al Departament de Dret mercantil, Dret del treball i de la Seguretat Social. Dra. Cristina Roy.

Per altra banda, el dissabte dia 1 començarà el segon Taller de Teatre Infantil Alumni UB. Llegim en el web d’Alumni UB:

“El Taller s’ha planificat perquè es treballin tots els aspectes necessaris per elaborar, i finalment representar, una obra de teatre.

Les classes les imparteix cada dissabte (exceptuant els dissabtes considerats festius), la professora María Bosch, creadora i directora dels grups de teatre Tercer Grado i Cornucopia Teatro”.

El curs es dividirà en dos nivells diferents, un adreçat a infants entre els 6 i els 9 anys i un altre per als nens entre els 10 i els 13 anys. Les classes, que tindran lloc a la seu d’Alumni UB (c. Diputació, núm. 250, Casa Garriga i Nogués) i es perllongaran fins al mes de desembre, seran d’11 a 13 hores.

El preu del curs és de 35 euros/mes per a socis d’Alumni UB i 45 euros/mes per a no socis.