http://www.todamujeresbella.com/wp-content/uploads/2007/08/portatil-en-el-sofa.jpg
De tant en tant s’apropen al taulell d’informació usuaris demanant tal o qual llei, convençuts que les bases de dades només es poden consultar in situ a la Biblioteca. Doncs no és així: els alumnes, els professors i el personal d’administració i serveis poden consultar-les des de casa. I també les revistes electròniques.

Com s’ha de fer? És molt senzill. En primer lloc heu de configurar el vostre navegador per accedir al servidor proxy. A l’enllaç Accés als recursos electrònics des de fora de la UB trobareu explicat com fer la configuració pas a pas, sigui quin sigui el navegador que tingueu instal.lat al vostre ordinador. Un cop finalitzada aquesta operació només haureu d’introduir la identificació i la contrasenya que us identifica com a membres de la UB (els codis de les respectives intranets: MónUB per als estudiants, EspaiPDI per als professors o InfoPAS per al PAS) i ja podreu accedir als recursos subscrits pel CRAI de la UB.

Recordeu que els recursos electrònics hostatjats a la UB, com ara les bases de dades, les revistes i els llibres electrònics, tenen condicions específiques d’accés. Consulteu-les en el següent enllaç.