L’Escola de Postgrau de la Facultat de Dret i el Departament de Dret Penal i Ciències Penals de la UB organitzen La reforma del Codi Penal (LO 5/2010): text i context, unes jornades dirigides pels professors Mirentxu Corcoy i Víctor Gómez i adreçades als estudiants dels ensenyaments de Dret i Criminologia, jutges, advocats, funcionaris de Justícia i professionals en general que desenvolupin la seva activitat en l’àmbit del Dret penal. Es celebraran els dies 6, 7 i 8 de juliol en el Saló de Graus-Aula Magna de la Facultat.

Els temes tractats seran les modificacions a la part general del codi penal; les novetats fonamentals en delictes contra les persones; el nou escenari dels delictes contra el patrimoni i l’ordre socioeconòmic; les novetats en matèria de delictes contra bens jurídics col.lectius; i les implicacions processals de la LO 5/2010. Hi participaran magistrats i docents de diferents universitats espanyoles. Els professors de la UB Mirentxu Corcoy, David Carpio, Juan Carlos Hortal, Carolina Bolea, José Ignacio Gallego, Víctor Gómez, Joan J. Queralt i Jordi Nieva també presentaran ponències sobre la temàtica de les jornades. Consulteu el programa en el següent enllaç.

La matrícula es formalitzarà a la secretaria de la Facultat. Prèviament, caldrà enviar, abans del 4 de juliol, una sol.licitud d’inscripció a l’adreça electrònica escolapostgrau.dret@ub.edu. Les places són limitades. A totes les persones inscrites els serà lliurat un certificat d’assistència. Als estudiants, a més, els seran reconeguts 3 crèdits (Llicenciatura) o 30 hores (Grau). El preu d’inscripció, per als estudiants de la UB, és de 45 euros.

Si voleu més informació podeu trucar al telèfon 93 4037658 (Sra. Elisenda Pérez) o escriure a escolapostgrau.dret@ub.edu.