http://www2.ub.edu/comunicacions/revista_launiversitat/revista_37/images/not37_19.jpgDemà teniu dues interessants jornades que es celebraran a la Facultat. En primer terme L’empresa familiar: una relectura jurídica en temps de crisi, dirigida pels professors Antoni Mirambell i M. Elena Lauroba. La jornada, organitzada pels grups de recerca DER2008-03992 Mecanismos de adquisición de los derechos patrimoniales y modelos de garantía i 2009 SGR 221 Grup de dret civil català, començarà a les 9.30 hores en el Saló de Graus i durarà tot el matí.

Més informació i inscripció en el correu electrònic escolapostgrau.dret@ub.edu. Podeu consultar el programa en el següent enllaç.

En segon terme, la titulada Limitació de la responsabilitat del deutor hipotecarí: sí o no, acte que tindrà lloc a les 19 hores, també al Saló de Graus de la Facultat de Dret, i que abordarà si la dació en pagament o lliurament de les claus d’habitatge al banc ha de ser suficient per extingir el deute. Hi intervindran Fernando P. Méndez González, exdegà del Col.legi de Registradors de la Propietat, Mercantils i Béns Mobles d’Espanya i registrador de la propietat; el Dr. Benito Arruñada, catedràtic d’Organització d’Empreses de la Universitat Pompeu Fabra; i el Dr. Juan María Díaz Fraile, lletrat adscrit a la Direcció General dels Registres i del Notariat i registrador de la propietat.

Si voleu més informació, envieu un correu a l’adreça electrònica info@ciddrim.com. En el següent enllaç teniu el formulari d’inscripció i el programa de l’acte.