http://blog.guiasenior.com/images/Video_Curriculum1.jpgLa Borsa de Treball i Pràctiques ens ha demanat que fem difusió d’aquest text:

Nou servei: Video curriculum, la nova eina del futur

A partir del proper mes de juny la Borsa de Treball i Pràctiques començarà la prova pilot del nou servei de vídeo currículums orientat, en aquesta primera etapa, als estudiants de Màster de la Facultat de Dret. La intenció és estendre’l en breu, en funció de la demanda existent, a la resta d´estudiants de la Facultat.

El vídeo currículum és la nova eina per facilitar la inserció laboral, aportant a la candidatura un valor afegit important. Ofereix la possibilitat de demostrar certes capacitats verbals i comunicatives entre altres que, fins ara, no era possible evidenciar mitjançant el currículum escrit.

Per tal d’aprofundir en els avantatges i característiques del vídeo currículum es realitzarà una sessió informativa, oberta a tothom, el dia 26 de maig, dijous, a les 13 hores, a la sala de professors de la Facultat. Cal inscripció prèvia a la Borsa de Treball i Pràctiques.

Podeu obtenir més informació a la Borsa de Treball de la Facultat de Dret, per mail a borsatreball.dret@ub.edu i en els telèfons: 934037213-934039806, senyores Silvia Fernández i Laura Argibay.