http://www.ub.es/ospdh/imagenes/logo.gifEls dies 19 i 20 de maig tindran lloc les jornades que, sota el títol El populisme punitiu dins el context de la crisi global (10 anys de treball de l’Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans de la Universitat de Barcelona), ha organitzat l’OSPDH i la UB amb la col.laboració d’Anthropos Editorial. L’acte es celebrarà a l’Aula Magna de la Facultat i està reconegut amb 1 crèdit de lliure elecció i/o 15 hores de treball autònom.

En el següent enllaç teniu el programa de les jornades. Els temes que es tractaran són: Migracions, sistemes de control i Dret; Immigració, Xenofòbia i discursos polítics; L’acusació particular com a subversió de l’esperit de la jurisdicció especial del menor; Víctimes, violències i gestió de conflictes; L’epistemologia feminista en els estudis socio-jurídics de l’OSPDH; Gestió penitenciària i drets fonamentals; i El sistema de vigilància dels Drets Humans a Catalunya. Hi participaran advocats, especialistes i professors de diferents universitats i de la Facultat de Dret de la UB i membres de l’Observatori, com, per exemple, Enoch Albertí; Iñaki Rivera; Héctor C. Silveira; Joan Antón; Joan Lara Amat; Jordi Cabezas; Gabriela Rodríguez; Elena La Torre; i Mónica Aranda.

La inscripció es pot fer a la Secretaria de la Facultat fins al dia 18. El preu és de 20 euros. Per a més informació, podeu escriure un correu a l’adreça electrònica observsp@ub.edu o trucar dilluns i divendres al telèfon 93 4024417.