Us presentem avui No todo está derecho, bloc de l’advocat Francisco García Gómez de Mercado que fa unes setmanes ens va recomanar un lector en un comentari deixat en el Bloc de Dret. Advocat de l’Estat en excedència, assessor tècnic del Ministeri de Justícia fins al 2010, n’és l’autor de diverses monografies, de les quals trobareu una significativa mostra a la nostra biblioteca. Destaquen els llibres El justiprecio de la expropiación forzosa : estudio de su valoración y pago, con especial consideración de las valoraciones urbanísticas (Oi/74) i Sanciones administrativas : garantías, derechos y recursos del presunto responsable (Oo3/34).

No todo está derecho va néixer el 2009 i, des d’aleshores, s’han publicat una quarantena de posts sobre diferents temes, que van des de la recent llei d’economia sostenible, els drets humans i les relacions internacionals (a rel de les protestes ciutadanes a Tunísia, Egipte i Líbia) o el dret urbanístic fins a la privatització dels aeroports o la nova ortografia proposada fa uns mesos per l’Acadèmia espanyola.

Francisco García Gómez de Mercado és secretari de la xarxa Lexprudens i manté, a més, tres blocs menys veterans. Es tracta d’Expropiación forzosa, Abogados y urbanismo i Derecho administrativo y contratación pública, tots ells inaugurats el 2011.