La avería, l’obra que es representa al Teatre Romea (c. Hospital, núm. 51) fins al 15 de maig, està basada en un conte de l’escriptor suís Friedrich Dürrenmatt (autor que, per cert, enguany vam escollir per al post de Sant Jordi), adaptat per Fernando Sansegundo. Llegim al web del Romea:

Alfredo Traps és viatjant de comerç. De tornada a casa seva, el seu flamant Studebaker vermell pateix un desperfecte que no podrà ser reparat fins el matí següent. Traps resol passar la nit al poble i sol.licita allotjament en una casa veïna. L’amo de la casa on s’allotja té amics per sopar aquella nit i el convida a acompanyar-los. Aviat arriben els seus amics i li proposen participar en un curiós joc de tribunals, en el qual li correspondrà el paper d’acusat”

L’obra, dirigida per Blanca Portillo i protagonitzada per Daniel Grao, Emma Suárez i Fernando Soto, proposa, entre d’altres temes, un inquietant debat sobre els conceptes de la llei i el de la justícia. Segons la directora, es tracta d’”un viatge àcid, crític, irònic i, per moments, tràgic, cap a les profunditats de l’home i de la societat en què ens ha tocat viure”.

Les funcions són a les 21 hores, de dimecres a divendres; a les 18 i 21.30 hores els dissabtes; i a les 18.30 hores, els diumenges. Les entrades valen de 22 a 28 euros. Podeu consultar els preus especials al web del teatre.