Avui toca parlar d’una exposició virtual, organitzada per la Biblioteca del Medicina del CRAI de la UB, la Facultat de Medicina i el Seminari Pere Mata, que de ben segur interessarà als estudiants de Criminologia que sovint s’apropen al taulell d’informació demanant el popular Medicina legal y toxicología (Qn10/101) de Juan Antonio Gisbert Calabuig. Es tracta de la dedicada a L’Escola de Medicina Legal i Toxicologia de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (1843-2011), un recorregut pel material gràfic i científic del servei. Al recurs, recentment consultable des de La Vitrina del web del CRAI, hi trobareu informació sobre l’Escola i els seus investigadors més destacats, sobre els llibres exposats i la bibliografia del tema.

També podeu gaudir de l’exposició al vestíbul de la Facultat de Medicina (c. Casanova, núm. 143) fins al 30 de juny. Us podeu descarregar el catàleg fent clic en el següent enllaç. Amb anterioritat s’havien muntat exposicions sobre l’Escola de Dermatologia (2008), l’Escola d’Otorinolaringologia (2009) i l’Escola d’Anestesiologia i Reanimació (2010).

Recordeu que trobareu informació relacionada a la tercera planta de la nostra biblioteca, dins l’apartat de Criminologia, en els llibres classificats amb la signatura Qn10 Medicina legal. Inseminació artificial, enginyeria genètica i SIDA (consulteu el llistat de títols).