http://www.erinjessee.com/wp-content/uploads/2010/12/rwanda-map.gifEl proper 4 de maig finalitza el període d’inscripció al seminari Justícia transicional, mediació i gestió pacífica de conflictes, dedicat a El treball amb les arrels dels conflictes a l’Àfrica Central. El curs, organitzat per Aequitas i Orígens, amb la col.laboració del Departament de Dret i Economia Internacionals de la UB, tindrà lloc al Seminari 2 de la Facultat de Dret, de 16 a 19.30 hores, els dies 5, 12 i 19 de maig.

Llegim en les notícies de la Facultat:

“L’objectiu del seminari és oferir una aproximació als conflictes humans contemporanis, en particular a certes dinàmiques violentes, així com eines d’anàlisi de conflictes. De manera complementària, es pretén estudiar diferents vies practicables per resoldre pacíficament els conflictes. Per acabar, es plantegen qüestions considerades importants sobre la impunitat de crims internacionals greus i les conseqüències que tenen sobre la població civil, sobre l’ecosistema i sobre la humanitat en conjunt.

En aquest seminari es tractaran tres temes: una visió introductòria als conflictes violents (en particular a l’Àfrica central), una exposició de les diverses iniciatives de justícia en l’àmbit nacional i internacional per defensar les víctimes de conflictes violents i l’apoderament de les capacitats de la població civil per construir pacíficament nous horitzons consensuats i compartits com a model del canvi social a partir del paradigma de la no-violència activa contemporània”.

L’activitat està reconeguda amb un crèdit de lliure elecció o quinze hores ECTS. Consulteu el programa i empleneu el formulari d’inscripció en el següent enllaç.