http://sites.google.com/site/rpalominolozano/Home/DSC_0538.JPG?attredirects=0Si bé els blocs jurídics d’àmbit acadèmic cada cop són més freqüents a nivell internacional, no podem dir que sigui fàcil trobar espais personals mantinguts per professors de les universitats espanyoles. Un dels blocaires més veterans és Rafael Palomino, professor del Departament de Dret eclesiàstic de l’Estat de la Universidad Complutense de Madrid, que va obrir el 2005 un bloc en el qual parlava de temes relacionats amb la seva especialitat, com ara congressos o eprints de la seva autoria. En el següent enllaç teniu la seva pàgina personal.

Actualment només es poden consultar els continguts creats a partir de 2009 en Estado y religión, bloc en el qual, segons llegim, escriu sobre qüestions de Dret eclesiàstic de l’Estat, un tema poc present a la xarxa. Els temes amb més posts publicats són les confessions religioses, els símbols i la llibertat religiosa.

A la Biblioteca de Dret tenim el seu llibre Las objeciones de conciencia : conflictos entre conciencia y ley en el derecho norteamericano (LBa1/122) i l’obra escrita juntament amb Rafael Navarro-Valls Estado y religión : textos para una reflexión crítica (LBb23), a més d’altres títols de treballs col.lectius en els quals ha participat.