Diumenge la professora de Dret civil de la UB Chantal Moll de Alba va intervenir en el programa L’Hospitalet al dia, de Televisió L’H, parlant de la supressió de l’impost de successions per l’acord del Govern del 5 d’abril. Podeu veure el seu breu comentari en el següent enllaç, a partir del minut 13.10.

Hi ha més vídeos recents, i més extensos, de la professora Moll de Alba a la xarxa. Aquí en teniu una relació:

  • Chantal y el Derecho Civil, entrevista més personal amb la professora, de gairebé 5 minuts de durada, penjada en el portal Patatabrava.com el 15 de gener de 2011, on Chantal Moll de Alba parla dels seus anys com a estudiant, de la carrera de Dret i de la relació del professor amb els alumnes.
  • Final de mes, de Televisió L’H, del 12 de gener de 2011 (minut 7.00), entrevista a càrrec d’Aitana Montaner en la qual parla del Dret civil de successions, el Codi civil de Catalunya i l’impost de succesions. 
  • L’Informatiu, de Barcelona TV, de l’11 de febrer (minut 0.26), sobre la Llei del dret a l’habitatge i l’expropiació forçosa de pisos per a la rehabilitació en el pla d’actuació municipal en el Raval