http://1.bp.blogspot.com/-Z6hy91Rs8zY/TZoNs9G5QyI/AAAAAAAAAA0/8Sr3i4-fo7E/s320/alegoria_segunda_republica.jpgAvui es commemora el 80è aniversari de la II República espanyola. Per celebrar aquesta efemèride, la Biblioteca del Pavelló de la República ha elaborat S’ha proclamat la República!, un recurs que recull una breu selecció del fons del centre, en el qual teniu informació sobre les eleccions del 12 d’abril de 1931, l’exili del rei Alfons XIII, la proclamació de la República i la Constitució, que va ser aprovada el 9 de desembre de 1931. Un recurs que us recomanem pel seu interès i que els companys del Pavelló de la República van presentar dimarts en el seu bloc. Aquest recull passarà a formar part del seu monogràfic dedicat a la Segona República espanyola.

Us facilitem un enllaç al catàleg on teniu llistades les monografies de la Biblioteca de Dret sobre la Segona República espanyola per si voleu aprofundir en el tema.

Us recordem que l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) ha muntat un exposició commemorativa que fa dies es pot visitar en el vestíbul de l’edifici principal. L’associació estudiantil ha organitzat, a més, la xerrada Entre la Segona i la Tercera República, a càrrec d’Antoni Domènech i Gerardo Pisarello, la qual es celebrarà a l’Aula 18A a partir de les 12 hores. A les 14 hores està prevista una botifarrada popular.