Biblioteca de DretLa Universitat de Barcelona convoca 345 beques de col.laboració per al proper curs. Si esteu interessats en una de les beques de col.laboració amb la Biblioteca del Centre de Recursos d’Aprenentatge i Investigació (CRAI) o en una de les beques per col.laborar amb altres unitats del CRAI, com ara els Punts de Suport a la Docència, podeu consultar tota la informació i els requisits generals i específics de cadascuna a l’adreça:

http://www.ub.edu/beques/col.laboracio/2011/c20111.pdf.

Segons les bases de la convocatòria, les tasques que us pertocarien a la biblioteca tindrien a veure amb la recol.locació i ordenació dels llibres a les sales, amb l’atenció a l’usuari i amb la col.laboració amb el préstec i amb altres tasques auxiliars que es realitzen al centre: adquisicions, control de revistes, procés del llibre, fotocòpies, servei d’obtenció de documents, etc. Si voleu més informació també podeu adreçar-vos a la Secretaria del centre i a Beques i Ajuts a l’Estudiant – Beques de col.laboració del Pavelló Rosa.

Per sol.licitar les beques heu d’emplenar el formulari que trobareu en el web. Un cop fet això, l’heu d’imprimir, signar i entregar amb la documentació requerida a qualsevol registre de la Universitat de Barcelona. El termini de presentació de sol.licituds finalitzarà el dia 15 d’abril.