http://farm3.static.flickr.com/2716/4070873142_b934d75501.jpgLa Comissió de Cultura de la Facultat de Dret de la UB, juntament amb la Comunitat de Sant’Egidio, us convida a una xerrada-debat sobre la pena de mort a càrrec de Bill Pelke, president i cofundador de Journey of Hope… from Violence to Healing, que tindrà lloc demà, 30 de març, a l’Aula 2 a partir de les 11 hores.

Journey of Hope és una organització no governamental que reuneix familiars de víctimes d’assassinat, a familiars d’executats a la presó i a persones declarades innocents que van evitar la pena de mort. L’àvia de Bill Pelke va ser assassinada el 1985 per quatre adolescents. Pelke va lluitar perquè Paula Cooper, condemnada a morir electrocutada malgrat tenir quinze anys quan van succeir els fets, evités ser executada. Actualment, acompleix una pena de seixanta anys.

Els llibres sobre la pena de mort estan al tercer pis de la biblioteca, classificats amb els topogràfics Qd4 Determinació de la pena. Criteris. Classes de penes: pena de mort, pena privativa de drets, multa.