Gràcies als comentaris a la pàgina de la Biblioteca a Facebook i a la visita d’un professor, ens hem adonat que la Biblioteca tenia una assignatura pendent amb els estudiants de Criminologia: oferir sessions de formació específiques per a les seves necessitats. Un primer pas per cobrir aquesta demanda és l’oferta de formació en l’ús de PsycINFO, una font d’informació imprescindible per als alumnes de l’assignatura Psicologia criminal.

PsycINFO és una base de dades bibliogràfica sobre psicologia i psiquiatria creada per l’American Psychological Association (APA). D’abast  internacional, conté les referències, i en alguns casos el text complet, d’articles publicats a més de 2.400 revistes d’arreu del món, en més de 27 llengües, a més de tesis, ressenyes de llibres i informes.

Si no voleu deixar passar l’oportunitat de formar-vos en l’ús d’un recurs que us facilitarà molt la cerca de bibliografia, és el moment d’assistir a una de les sessions que tindran lloc els propers 29 de març, 5 i 12 d’abril de 9:00 a 10:00 del matí; o el 30 de març, 6 i 13 d’abril de 18:00 a 19:00 de la tarda.

Aquestes sessions introductòries tenen una hora de durada i s’impartiran a l’aula de formació de la Biblioteca, a la quarta planta. Per inscriure-us només heu d’emplenar el formulari del Campus Virtual Formació. Recordeu que les sessions es programen cada mes i que podeu consultar la nostra oferta a l’aula Formació d’Usuaris del CRAI – Informació i inscripcions del Campus Virtual.