http://2.bp.blogspot.com/_wIvs7q2b53c/RxR2rLibtVI/AAAAAAAAAGY/eUi0gV84Cjo/s320/BIB%2BJURID%2BVIRTUAL.bmp

La Biblioteca Jurídica Virtual (BJV) és un web creat el 2001 per l’Instituto de Investigaciones Jurídicas de la Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM) que us permetrà la consulta i descarrega gratuïta de milers de documents en format pdf. En el projecte hi participen diferents institucions mexicanes i internacionals.

La BJV disposa d’un buscador que permet la cerca conjunta o separada per autor i/o títol de llibres (gairebé 2800 exemplars), articles (21575 registres) i obres col.lectives (17900 títols). Altres apartats del web són Adquisiciones recientes, en el qual es llisten els darrers títols inclosos a la BJV; Estantería de libros, on trobareu els títols agrupats en les principals disciplines del Dret (amb apartats dedicats a la Ciència política, a la Filosofia, a la Història o a obres de consulta, com ara diccionaris, enciclopèdies i bibliografies); Publicaciones periódicas; i Instituciones participantes y créditos. La idea dels promotors de la BJV és incloure, almenys, un llibre diari a la col.lecció. Les obres es presenten digitalitzades en diferents arxius pdf , de manera que no cal descarregar el llibre sencer i es pot fer per capítols.

En el web també teniu un apartat de gran utilitat, titulat Otras bibliotecas, en el qual trobareu els enllaços a altres biblioteques digitals especialitzades en Dret.