http://www.elpais.com/recorte/20100404elpdmgpan_2/LCO340/Ies/Miguel_Delibes.jpgAvui us parlarem de tres actes interessants que organitzen diferents associacions estudiantils a la Facultat avui i també demà. Les propostes són:

  • Dimecres 16 de març, a les 12 hores. Estat propi o rendició?, a càrrec de l’expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol. La conferència està organitzada per la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC).
  • Dimecres 16 de març, de 19 a 20.30 hores. L’actual model constitucional, debat en el qual hi intervindran Montserrat Nebrera, Joan Vintró, Alejandro Sáiz i Teresa Freixes, catedràtics de Dret constitucional, respectivament, de la UIC, la UB, la UPF i la UAB. Organitza el debat, que tindrà lloc a l’Aula Magna, Estudiants pel Canvi (EPC).
  • Dijous 17 de març, a les 12.30. Salvador Allende. Ascens i caiguda d’un símbol del socialisme del s. XX, acte en el qual participaran el professor de Dret constitucional de la UB Gerardo Pisarello, Eulogio Dávalos, president del Centre Salvador Allende i compositor musical i Antonio Doñate, exobservador internacional del procés a Pinochet. Les xerrades estan organitzades per l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) de Dret i Polítiques de la UB i es celebraran al Barracó 23.