Les institucions membres del Consorci de Biblioteques Universitàries Catalanes (CBUC), conjuntament amb el distribuïdor ProQuest, us conviden a accedir a la base de dades bibliogràfica i de sumaris sobre humanitats i ciències socials Periodical Index Online perquè conegueu els seus continguts i us proposen de participar en un senzill concurs que us pot fer guanyar un d’aquests premis:

  • 1 Kindle Wireless Reading Device
  • 2 iPod’s Shuffle 2GB
  • 50 PenDrive’s

http://www.aranzadi.es/files/Image/autores/tovillas-moran-jose-maria.jpgEl concurs estarà obert  des del dia 1 al 21 de març i hi podreu accedir des del Web del CRAI fent clic sobre aquesta imatge:

Els premis se sortejaran entre els participants de totes les institucions del CBUC que hagin contestat correctament les tres preguntes formulades.

Animeu-vos a entrar a la base de dades, a conèixer com funciona i saber què en podeu obtenir.  Pot ser una eina important per als vostres treballs i la vostra investigació. I a més, hi teniu molt a guanyar!!!

Accediu a la base de dades Periodical Index Online des del Web del CRAI > ReCercador > Buscar recurs electrònic > Periodical Index Online.

També podeu accedir-hi des del CBUC > Biblioteca Digital de Catalunya > Periodical Index Online.

Consulteu la Guia d’ús d’aquesta base de dades.

Font: Notícies del CRAI