http://www2.ub.edu/comunicacions/revista_launiversitat/revista_37/images/not37_19.jpgEls dies 9 i 10 de març es celebraran a l’Aula Magna de la Facultat les jornades que, sota el títol de L’impacte de la Directiva de Serveis i de la legislació de transposició en les administracions públiques: aspectes generals i sectorials, organitzen l’Equip de Recerca del Projecte R+D+i Drets de la ciutadania, llibertat d’establiment i prestació de serveis a la Unió Europea, l’Àrea de Dret Administratiu de la Facultat de Dret de la UB i l’Escola de Postgrau, amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca i de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Entre els especialistes de diferents universitats espanyoles que hi intervindran a les jornades hi ha els professors Vicenç Aguado (amb la ponència Llibertat d’establiment dels prestadors de serveis: autorització, declaració responsable, comunicació prèvia i silenci positiu); Marc Tarrés (El sector del taxi i la liberalització dels vehicles de lloguer amb conductor) i Belén Noguera (L’impacte de la Directiva de Serveis en el sector del comerç: especial referència a la implantació dels grans establiments comercials). A més, Vicenç Aguado i Belén Noguera repetiran participació en qualitat de moderadors de diferents sessions, funció que també faran Josep Aldomà i Ángeles de Palma.

Les jornades són gratuïtes i es lliurarà un certificat d’assistència a totes les persones inscrites. Als estudiants que assisteixin a les sessions, paguin 20 euros en concepte d’inscripció i lliurin un treball de tres pàgines de resum i valoració personal de les jornades se’ls reconeixeran 1 crèdit (llicenciatura o diplomatura) o 10 hores de crèdits ECTS (grau). Per realitzar la inscripció, us haureu de dirigir a la Secretaria de la Facultat de Dret de la UB fins al dia 4 de març.

Si voleu més informació podeu adreçar un correu electrònic a l’Escola de Postgrau (escolapostgrau.dret@ub.edu) o trucar al telèfon 93 4037658. Consulteu el programa de les jornades en el següent enllaç.