L’Associació de Debat de la UB ens ha demanat que ens féssim ressò de la cinquena edició de la Lliga de Debat de la Universitat de Barcelona, competició que tindrà lloc els propers 2 i 3 de març.

Diferents equips integrats per tres estudiants matriculats a la UB s’hauran d’enfrontar entre ells, en rondes eliminatòries, amb emparellaments a l’atzar debatent sobre un tema d’actualitat davant del públic i d’un jurat format per autoritats acadèmiques i especialistes. La seu de la competició serà l’Edifici Històric de la UB, situat a la Plaça Universitat. Els debats eliminatoris i la final se celebraran a l’Aula Magna.

L’associació organitza un taller gratuït d’oratòria previ a la competició els dies 23, 24 i 25 de febrer, al qual us podeu inscriure tant si teniu pensat participar en la lliga com si no. Caldrà fer, però, una preinscripció ja que les places són limitades. El període d’inscripció finalitza el 23 de febrer.

L’equip campió rebrà un premi de 750 euros i el segon classificat un altre de 450 euros. Hi haurà un premi de 200 euros al millor orador i un de 100 euros al millor refutador. A més dels premis en metàl.lic, els millors formaran part de l’equip oficial de la UB que competirà a la VII Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Vives que es celebrarà a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) del 21 al 25 de març.

Trobareu tota la informació sobre la lliga i el taller de debat i la inscripció en el web de la lliga. També podeu escriure a l’adreça electrònica lligadebat@ub.edu.