http://www2.ub.edu/comunicacions/revista_launiversitat/revista_37/images/not37_19.jpgEncara us falten crèdits de lliure elecció? Cap problema, en el web de la Universitat de Barcelona teniu detallats els cursos i les diferents activitats que la UB reconeix amb crèdits. A continuació, us oferim un recull d’enllaços que us poden ser d’utilitat a l’hora de decidir matricular un curs per aconseguir crèdits de lliure elecció:

  • Informació general sobre la inscripció a les activitats, sol.licitud de reconeixement i matrícula de crèdits reconeguts.
  • Oferta d’activitats del segon semestre, susceptibles de reconeixement de crèdits de lliure elecció. Malgrat que haurien de començar entre el 14 de febrer i el 30 de juny de 2011, es podran incloure en aquest període les activitats que iniciades entre l’1 i el 13 de febrer. A la columna esquerra del següent enllaç teniu l’oferta classificada en els següents apartats: Centres de la UB, Serveis i col.legis majors de la UB, Institucions amb Conveni, Activitats regulades per normatives específiques, Centres adscrits i Institut Joan Lluís Vives. També podeu consultar-la mitjançant el cercador d’activitats.
  • Activitats organitzades a la Facultat de Dret reconegudes amb crèdits de lliure elecció.