http://www.hoy.es/noticias/200808/31/Media/JOVEN_PROSTITUTA_B.jpgDilluns vinent, dia 7 de febrer, finalitza el termini d’inscripció per al II Seminari Interdisciplinari d’Actualitat Jurídica, dedicat en aquesta ocasió a la prostitució i els seus reptes legals. El seminari, organitzat en cinc sessions fins al 12 d’abril, començarà el 15 de febrer, a les 16 hores, en un lloc encara sense determinar. Hi participen professors dels diferents departaments: Eugènia Ortuño (a més, directora i coordinadora del seminari), Eva Andrés, Jordi Bonet, Marta Bueno, Lluís Caballol, Antoni Font, Víctor Gómez, Antonio Madrid, Rafael Martínez, Isabel Miralles i Gerardo Pisarello, juntament amb Berta Roca, del MID-Dret, seran els encarregats d’impartir els continguts de les sessions.

La inscripció, que val 33 euros, s’haurà de tramitar a la Secretaria de la Facultat. S’ofereix un màxim de 25 places. L’activitat està reconeguda amb 3 crèdits de lliure elecció per als estudiants de la Llicenciatura o 30 hores per als del Grau.

Per a més informació, consulteu el pdf del curs. També podeu adreçar-vos a Berta Roca (mid.dret@ub.edu), del MID Dret – Servei de Millora i Innovació Docent, a la planta baixa de l’edifici principal.