http://3.bp.blogspot.com/_TH1wM-D2N9U/R6OtquLPk-I/AAAAAAAAAAw/kr8CqKCHhyo/s320/educacion_distancia.jpgLa Universitat de Barcelona acollirà, a partir de demà i fins al 30 de març les Jornades de Tecnologia Docent, unes sessions que abordaran l’estreta relació entre la docència actual i les noves tecnologies. Hi participaran experts procedents de diferents universitats, nacionals i internacionals, i també d’altres entitats empresarials relacionades amb el tema de les jornades. La sessió inaugural, en la qual hi intervindran Maria T. Anguera, Josep A. Plana i Albert Cornet (UB); Gabriel Ferraté (UPC i UOC); Jordi Adell (UJI); i Niall Sclater (Open University, UK), tindrà lloc dimecres, de 10 a 14 hores, a l’Edifici històric de la UB.

Les sessions, que es realitzaran en diferents facultats, estaran obertes a tot el professorat de la UB, prioritàriament, però també al professorat d’altres universitats. Tindran una durada de quatre hores i la consideració de curs de formació i, com a tal, l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UB acreditarà l’assistència a tots els participants.

Per poder assistir-hi caldrà preinscriure’s a cada jornada. La preinscripció s’obrirà a través del Campus Virtual uns quinze dies abans de la celebració de cada sessió. Es podrà optar entre la participació presencial o remota ja que les sessions es retransmetran per vídeostreaming amb un format webminar. Uns dies abans de cada jornada s’indicarà l’aula definitiva on s’impartirà la sessió presencial corresponent.

Entre les sessions programades destacaríem Aspectos legales en la docencia, conferència que tindrà lloc a la Facultat de Dret el proper 18 de març, de 9.30 a 13.30 hores. Totes les xerrades quedaran emmagatzemades i podran visualitzar-se en qualsevol moment i de forma gratuïta mitjançant el canal de televisió UBTV.